PRIPRAVUJEME

2020 - do konca roka zatiaľ II. programy

- November, december - Požehnanie posypovej soly a posypového materiálu v lokalitách Levice,       Nitra, Vysoké Tatry a Prešov

- 12.12. 2020 - Z R U Š E N É -Večer s umelcami III. - Levická synagóga 0 17.00 hod. hosť večera Štefa Bučko, hudobný hosť Adriena Bartošová + 1, moderuje Martin Vrábel

Pozdravujeme Všetkých našich priaznivcov. Nachádzame sa v čase, ktorý nie je ľahký pre nikoho z nás. Museli sme zrušiť všetky akcie, ktoré sme pripravili do júna. Mali sme pripravenú víkendovku Otec a syn, motivačné prednášky pre školy s pánom Mičom z Terchovej, ako aj s olympijským víťazom Matejom Tóthom. Tak isto sme museli zrušiť VI. ročník gospelového festivalu Leto na hrade. Veľmi nás to mrzí

Keďže chceme s Vami zostať v kontakte, počas korony sme Vám pripravili pozdrav od maestra  Františka Kovára, s ktorým sme v roku 2019 spolupracovali.

Tak isto budeme radi, ak Vás povzbudíme krátkymi zamysleniami, Slovo medzi nami.

Ďakujeme, že ste s nami a tiež ďakujeme za Vašu podporu.

tím KPA